top of page
Gellerup Opgang.PNG

Vi har også en lejlighed, der passer til dig.

Gudrundsvej 42 st th_43582.jpg

1 Værelses Lejligheder

I Gellerup er der mange 1-værelses lejligheder, som varierer i størrelsen. De er ideelle til singler eller studerende, der gerne vil bo alene. De mindste af lejlighederne er 30 kvm., men trods de få kvadratmeter, er lejlighederne veldisponerede og pladsen godt udnyttet. Ud over eget køkken og bad er der en lille altan til de fleste lejligheder. De største 1-værelseslejligheder er 67 kvm. Her er der god plads - også hvis man ønsker at bo to. De fleste af disse lejligheder er nyrenoverede og byder derfor på nyt køkken og bad samt terrasse eller karnap.

Pris fra 2.580 - 5.759 kr.

Citylejlighd

2-3 Værelses Lejligheder

Gellerup byder også på mange 2- og 3-værelses lejligheder i forskellige størrelser og prisklasser. Nogle er nyrenoverede, mens andre står i original stand. Fælles for dem alle er en  god indretning, lækkert lys fra de store vinduespartier og meget plads for pengene!

 

I de nyrenoveret lejligheder er der nyt køkken og bad. Til langt de fleste lejligheder hører der en fin altan. De 2- og 3-værelses lejligheder er ideelle for dig, der gerne vil have god plads eller måske ønsker at dele en billig lejlighed med en ven eller veninde.

 

Pris fra 5.533 - 7.711 kr.

Lejlighed Inger Christensens Gade 35 1th

4-5 Værelses Lejligheder

I Gellerup finder du billige og velindrettede  4- og 5-værelses lejligheder på op til 150 kvm., der egner sig perfekt til familien eller som deleboliger og bofællesskaber. Her får I hver jeres private værelse, en rummelig fællesstue, typisk to badeværelser og selvfølgelig mindst én stor altan.  Flere af disse lejligheder er nyrenoverede.

 

En del af de 4- og 5-værelses lejligheder finder du i de helt nye citylejligheder i to etager. Disse lejligheder har to toiletter, lækkert nyt køkken, en stor terrasse og gode værelser. 

Priser fra 6.972 - 9.855 kr

Boligtyper

Vil du gerne høre mere? Ring til os på 89317171
bottom of page