top of page

1-værelses lejligheder

Bo billigt og godt i Gellerup

Vil du gerne høre mere? Ring til os på 89317171

I Gellerup er der mange 1-værelses lejligheder i varierende størrelser.

 

De mindste lejligheder er 30 kvm. og ideelle til singler eller studerende, der gerne vil bo alene. Lejlighederne er veldisponerede og pladsen godt udnyttet. Udover eget køkken og bad er der også en lille altan til de fleste lejligheder.

 

De største 1-værelses lejligheder er 67 kvm. Her er der god plads, og man kan sagtens bo sammen som par. Disse lejligheder er nyrenoverede og byder på nyt køkken og bad samt terrasse eller karnap. Gratis parkering finder du lige ved døren.

Gå på opdagelse blandt de mange forskellige 1-værelses lejligheder og se plantegningerne. Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om vores boliger, sidder vi klar til at hjælpe dig videre på din boligjagt på tlf. 89317171  eller mail: info@bbbo.dk.  

Lejlighed Inger Christensens Gade 35 1th
Lejlighed Inger Christensens Gade 35 1th

1-værelses lejligheder på 30-36 kvm.

De mindste af vores 1-værelses lejligheder er mellem 30-36 kvm. De er helt ideelle til dig, der gerne vil bo alene. Den sparsomme plads er godt udnyttet, der er eget køkken og bad, og alle lejligheder har egen terrasse. Lejlighedernes placering og stand varierer. Vi sidder klar til at finde netop den lejlighed, der passer bedst til dig.

Priser fra 2.580 - 3.203 kr. 

Plantegninger - klik på lejlighedsstørrelserne nedenfor

1-værelses lejligheder på 38-41 kvm.

Vi kan også tilbyde 1-værelses lejligheder, hvor der er fint plads til to. Så er i et par, der ønsker at dele en billig lejlighed, er det måske det rette valg for jer. Lejlighederne på 36 kvm. er blandt de ældre i området og står med originalt køkken og bad. Lejlighederne på 41 kvm. er nyrenoverede og har derfor nyt køkken og bad. Alle lejligheder har egen altan. 

Priser fra 3.079 - 3.153 kr.

Plantegninger - klik på lejlighedsstørrelserne nedenfor

Gudrundsvej 42 st th BBBO_43537.jpg

1-værelses lejligheder på 60-67 kvm.

Blandt de helt nye lejlighedstyper i området er de 1-værelses lejligheder på 60-67 kvm. Her får du mange ekstra kvadratmeter og helt nyt køkken og bad. Lejlighederne fremstår lyse og lækre med flotte trægulve, masser af skabsplads og mange fine detaljer og gode kvadratmeter til et skrivebord eller en hyggekrog. Mulighederne er mange. Til disse lejligheder er der også altan. Disse boliger er desuden velegnet til gangbesværede. 

Priser fra 5.124 - 5.759 kr. 

Plantegninger - klik på lejlighedsstørrelserne nedenfor

bottom of page