top of page

Kom tæt på alt det, der tæller        i Aarhus' "nye" bydel

Billige boliger og alt i cykelafstand
I Gellerup kan du bo godt, billigt og bynært livet igennem – uanset om du er studerende, familie, single eller senior.  Gellerup har sin helt egen stemning, plads til alle og så mange indkøbs-, idræts-, kultur- og foreningstilbud, at der altid er noget nyt at gå på opdagelse i. Samtidig er du tæt på Aarhus C. og kan gå eller cykle til det meste. Der er gode busforbindelser lige ved døren, og letbanen er på tegnebrættet.

 


En bydel i forandring
I Gellerup er der gang i masser af spændende projekter, og udviklingen fortsætter i de kommende år. Nogle blokke er revet ned, andre er renoverede, nye moderne boligtyper er opført, og meget mere er på vej. Med de gennemgribende forandringer er bydelens miljø også i forandring. Det afspejler sig målbart i en høj grad af tryghed og tilfredshed blandt beboerne, som er stolte af deres bydel.

 

Og du er også velkommen!

ungdomsbydel 1.jpg
51043313_10156391917087013_8859916609888
Square One .jpg

Indkøbsmuligheder for alle

Gellerup har et hav af indkøbsmuligheder. Fra Føtex og Lidl til eksotisk og SU-venlig shopping i Bazar Vest, der bugner af frugt, grønt, kød og små butikker med etniske specialiteter og økologi. Butikscenteret City Vest har masser af specialbutikker med bl.a. mad, sko, sportsudstyr, boghandel, brugskunst og restauranter. Det rummer desuden apotek, tandlæger, fysioterapi, fitnesscenter og køreskole. Gellerup har også eget bibliotek og Borgerservice. Derudover kommer der hele tiden flere nye indkøbs- og spisesteder til i takt med områdets udvikling.

Slaraffenland for sport og outdoor

Gellerup er nabo til Brabrand Sø, Aarslev Engsø og Hasle Bakker, der inviterer til roning, mountainbiking, løb, fiskeri, vandre- og shelterture. Området har desuden et utal af klubber for de forskellige aktiviteter. Det gælder også håndbold, svømning, tennis og badminton, ligesom her er svømmehal, klatreklub og fodboldklub med kunstgræsplæne, hvor der spilles året rundt. Er du mere til fitnesscentre, er der flere at vælge imellem. Du kan også bare slappe af eller spille streetbasket i den nyanlagte bypark. Desuden kan du finde endnu flere sports- og fritidstilbud i det helt nye Sports- og Kulturcampus.

 

 

Et levende iværksættermiljø

Gellerup er i forandring, så bydelen tiltrækker mange iværksætter- og kunstnersjæle. Derfor finder du flere kontorfællesskaber og et iværksætterhus – Square One – bydelens co-working-og-maker-space for kreative og praktiske iværksættere med træ-, tekstil- og fotoværksteder. Square One tilbyder også talks, events og sparring inden for design, kommunikation og forretningsudvikling. Så har du en iværksætter i maven – eller har du allerede gang i dit første projekt – så får du masser af muligheder i Gellerup.

Ildsjælene i de forskellige iværksætterfællesskaber viser gerne rundt og fortæller om de helt særlige og unikke muligheder, som Gellerup kan tilbyde dig som iværksætter.

bottom of page