top of page

4- og 5-værelses lejligheder

Vil du gerne høre mere? Ring til os på 89317171

Masser af plads, lys og komfort

Lejlighederne i Gellerup er generelt kendt for at have mange værelser, en funktionel indretning og en minimalistisk stil med store vinduesfacader, der udover et godt lys giver et moderne præg. 

 

De seneste år er der kommet helt nye lejlighedstyper til.  Blandt dem er de 4- og 5-værelses lejligheder i to etager.  Disse lejligheder har alt, hvad den moderne familie drømmer om.  Udover et helt nyt køkken har en del af lejlighederne to badeværelser - det ene med vaskemaskine og tørretumbler. Fra en fordelingsgang er der adgang til børneværelser, mens soveværelset ligger for sig selv.  Fra spisestuen er der udgang til en stor terrasse. 

Blandt de ældre 4- og 5-værelses lejligheder er de mange kvadratmeter godt fordelt. Også her er der en fordelingsgang, gode værelser og et centralt placeret køkken, en stor stue og et eller flere badeværelser. Disse lejligheder egner sig godt som delebolig - særligt fordi de er meget billige! Gratis parkering finder du lige ved døren.

Gå på opdagelse blandt vores mange 4- og 5-værelses lejligheder og find den, der passer til dig.  Finder du noget, du kan lide, eller har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på tlf. 89317171 eller på mail info@bbbo.dk.

Gudrundsvej 42 st th BBBO_43514.jpg

4-værelses lejligheder på 109-111 kvm.

Bydelen kan tilbyde mange forskellige 4-værelses lejligheder, hvoraf en del er nyrenoverede. De egner sig godt til en familie eller som bofællesskab. Der er tre fine værelser en fælles stue og et centralt køkken og bad samt en fin terrasse. I de nyrenoverede lejligheder er der køkkenalrum, mens du i de ældre lejligheder har et separat køkken med spiseplads. På badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler. 

Priser fra 6.972 - 7.118 kr. 

Plantegninger - klik på lejlighedsstørrelserne nedenfor

BBBO_Toveshøj_Edwin_Rahrsvej_20_2_mf_487

4-værelses lejligheder på 115-120 kvm.

Blandt de 4-værelses lejligheder på 115-120 kvm. er mange nyrenoverede. Her får du derfor en moderne lejlighed med helt nyt køkken og bad, flotte lyse gulve og nymalede vægge. Lejlighederne byder på køkken og stue, badeværelse, soveværelse og to fine værelser samt altan. En af lejlighederne på 117 kvm. er helt unik. Denne lejlighed er i to etager og har mange fine detaljer - blandt andet en stor overdækket terrasse. 

 

Priser fra 6.780 - 7.563 kr.

Plantegninger - klik på lejlighedsstørrelserne nedenfor

Lejlighed Inger Christensens Gade 35 1th

4-værelses lejligheder på 120-128 kvm.

I Gellerup finder du billige og velindrettede  4- værelses lejligheder på op til 128 kvm. De egner sig perfekt til familien eller som delebolig eller bofællesskab. Her er der 4 gode værelser, en rummelig fællesstue, typisk to badeværelser og mindst én stor altan.  Nogle af lejlighederne er nyrenoverede og flere er i to etager med udgang til egen terrasse og have.

Priser fra 7.563 - 9.855 kr.

Plantegninger - klik op lejlighedsstørrelserne nedenfor

Gudrundsvej 42 st th BBBO_43736.jpg

5-værelses lejligheder på 129-150 kvm.

De største lejligheder i Gellerup er de 5-værelses. Ikke mange steder i Aarhus  finder man tilsvarende lejligheder, der er så billige pr. kvadratmeter. Nogle af lejlighederne er renoverede, mens andre står i original stand. Fælles for dem alle er den funktionelle indretning med centralt køkken og opholdsrum, fordelingsgang med værelser og to badeværelser - det ene med vaskemaskine og tørretumbler. I de nyrenoverede lejligheder er både køkken og badeværelser nyistandsat. I de 2-etagers lejligheder er der terrasse og egen have. 

Priser fra 7.869 - 10.454 kr.

Plantegninger - klik på lejlighedsstørrelserne nedenfor

bottom of page